Het verduisteren van ons slaapkamer raam met een duo rolgordijn

Nooit meer te vroeg wakker in de zomer met verduisterende duo rolgordijnen

( Door Ans ter Voort)

In 2016 kochten we onze tweekapper in het oosten van het land in een rustige buurt én met een royale tuin op het zuiden.  Het huis is goed geïsoleerd en heeft ergieklasse A  . Dit betekent dat het huis weinig energie verbruikt.  Tijdens de aankoop hebben we daar goed op gelet.  Ook de ramen hebben HR ++ glas en dat merk je goed tijdens deze donkere dagen vóór kerst.

Raam op het zuiden verduisteren

Onze slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het huis op het zuiden. Er staat dus de hele dag zon op.  Daar ik nachtdiensten werk slaap ik vaker overdag. Ik ben toen gaan zoeken naar een geschikte raamdecoratie om het overdag een stuk donkerder te maken op de slaapkamer.  Zoekende op google kwam ik duo rolgordijnen tegen.  Ze hebben twee series met mooie verduisterende stoffen.  Ik heb gekozen voor een mooie antraciet stof.  Omdat deze donker is reflecteert deze minder licht en daardoor komt er nog minder licht binnen.  Twee weken later werd het duo rolgordijn geleverd en ik moet zeggen dat het erg mooi is geworden.  Ik weet zeker dat ik komende zomer overdag slaap als een roosje.

duo rolgordijn verduisterend antraciet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *