Camerabeveiliging in huis. Hoe doe je dat?

De ene beveiligingscamera is de andere niet

In deze donkere dagen zijn inbrekers het meest actief.  Ze maken dankbaar gebruik van de duisternis om hun slag te slaan.  Met name op het platteland is het risico op inbraak hoog. Hoog tijd dus om me eens te verdiepen in beveiliging van je huis door middel van camerabeveiliging.

Goede beveiligingscamera set

De tijd van 420 beeldlijnen is echt voorbij. Je ziet in winkels nog heel vaak deze oude analoge camera’s in gebruik.  Het beeld is vaak zó slecht dat je iemand amper kunt herkennen. Gelukkig zijn de huidige nieuwe bewakingscamera’s veel beter én niet onbelangrijk een stuk goedkoper dan vroeger. Bij beveiligingscameras.nl hebben ze bijvoorbeeld deze leuke set al voor 250 euro met goed beeld overdag en in de nacht.  Het is de set die ik ook gekocht heb en welke prima bevalt.  Je hoeft er geen kabels voor te trekken want alles gaat draadloos en je kunt de beelden op afstand via je smartphone bekijken. Ook krijg ik een email met een foto als er iemand door de camera loopt als ik niet thuis ben. Dat is zeker een veilig gevoel.  Beveiligingscamera’s mogen niet op de openbare weg gericht zijn in verban met privacy.  Let daar op als je ze installeert.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *