Onze woonkamer klaar voor de kerst

De woonkamer nieuw ingericht en klaar voor de feestdagen.

Het was een hele sprint. We hebben onze woonkamer opnieuw ingericht en ondanks dat we hier al in oktober aan zijn begonnen is het maar nipt gelukt om deze voor de kerstdagen gereed te hebben. Het was even een rommeltje toen de vloerverwarming ingeslepen diende te worden. Daarna kon de nieuwe tegelvloer in houtmotief worden gelegd, iets wat ik iedereen kan aanbevelen.  Toen kwam de wandbekleding aan de beurt. Dat was een hele toer, maar samen met onze vriendin Tanja kwamen we tot leuke inspiraties en was het behangplan al snel gemaakt.

Raambekleding

Tegenwoordig bestaan er veel soorten raambekleding. Ga maar eens kiezen uit een woud van keuzes.  Tanja en ik zijn het internet op gegaan en al snel kwamen we tot een eenduidige keuze.  Een Roljaloezie! . Dat is een slim rolgordijn waarmee je daglicht regelt en de inkijk door de buren tegen gaat.  Twee vliegen in één klap dus. Bij Roljaloezie.eu ontdekten we een ruime keuze en bovendien hebben ze grote maten want ons raam is 277 cm breed en die maat vindt je bijna nergens.  Het resultaat is verbluffend. Alles is precies vóór kerst klaar en we kunnen nu heerlijk wonen en tijdens de feestdagen genieten van onze vernieuwde woonkamer.

Roljaloezieen-woonkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *